depression på bild (OBS: otroligt mkt ps!!!)



It's like you're a drug
It's like you're a demon I can't face down
It's like I'm stuck
It's like I'm running from you all the time


<3

Kommentarer
Postat av: JohannesM

hm? <3



Stark bild, nästan rörande :O!

2009-05-11 @ 00:49:29
Postat av: Sascha

Men gud gumman.

Nu blir jag orolig.



Du är ju väldigt kreativ och har kul med att uttrycka känslor genom dina bilder. Och det är ju underbart. Se bara till att du inte påverkas för mycket av hela den här "deppiga" trenden som tyvärr är så inne bland svenska tonåringar (här i Italien är det noll sånt...kan det vara solskenet?). Det finns redan så många deppiga, svartögda, spinkiga rocktjejer att det inte är det minsta intressant längre. Det som är underbart med dig är att du är full av liv, kaxig och kreativ! Tappa inte det. Ny stil är toppen. Även Photoshop är toppen. Överdriv inte med hela Marilyn Manson-grejen bara, för då oroar jag mig för dig.

2009-05-11 @ 10:18:28
URL: http://misswrite.blogg.se/
Postat av: Seyma

Jag håller med Sacha, men ibland så känner man sig på det viset inombords. Utanför kanske man är en sprallig och glad tjej men det kan finnas stunder då man inte orkar mer. Man orkar inte bära allt på sina axlar, det känns för tungt. Men ibland kan man inte rå för att dåliga saker händer runt omkring en.



För att klara sig igenom såna dagar så behöver man solstrålar (Liza förstår) som gör dagarna ljusare :) Jag känner mig lycklig skattad över att ha såna underbara vänner.

2009-05-11 @ 20:17:53
Postat av: Seyma

Förresten så är din blogg mycket meningsfull och ibland känner man igen sig själv på de bilder och texter/dikter du lägger upp.

2009-05-11 @ 20:19:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0