Hellenius hörna!

Nu är strömmen tillbaka! Gud va skönt. Kom precis ut ur duschen, precis vad jag behövde efter en stressig dag som denna. Skulle som sagt på inspelningen av programmet Hellenius hörna så jag och Maria drog oss in till stan för att träffa de andra tjejerna på vägen. Vi höll på att missa hela inspelningen eftersom vi tog rätt buss men åt fel håll... Fick ta världens omväg och springa de sista två kilometerna men till slut hann vi. Svettiga, röda i ansiktet och trötta satt vi i två timmar på inspelningen som btw kommer sändas på 4an, torsdag kl 21.20 för alla som vill se ;)
Till slut blev det en riktigt rolig kväll med en massa skratt, nånting vi helt klart måste göra en gång till!

Malin Jenny och Maria :)

Studion

Malin jag och Jenny i David Hellenius stol

Tjejerna

Vi med självaste Davin Hellenius

Strömavbrott

Godmorgon! Vaknade kl 8 imorse för att hinna plugga till provet som jag har idag men märkte att det är strömavbrott i hela huset. Ringde både Tanja och Maria och de hade också strömavbrott så kunde inte plugga någonting idag. Gårdagen gick super!!! Visste inte vilken kick man kan få av att höra sig själv i hela rummet i de stora högtalarna och se alla le. Vi spelade in tre låtar igår men vi är långt ifrån klara. Måste mixa, spela in fler och lägga stämmor. Ikväll ska jag och Marias kompisar åka till Frihamnen för att vara med på live inspelningen av Hellenius hörna. Ska bli riktigt roligt att sitta i publiken. Men nu är det dags för lunch och sen är det prov!


♪♪♪

Håller på att fixa mig samtidigt som jag går runt och sjunger för fullt, måste ju värma upp! Strax bär det av till studion för inspelning av skivan! Ska bli riktigt roligt faktiskt. Har gått runt hela dagen och tänkt på att ikväll är det dags. Måste springa ner till bilen nu, vi hörs imorgon för jag lär inte vara hemma förens sent inatt ;)


Studio

Sitter just nu och lyssnar på låtarna som vi ska göra med grabbarna i studion imorgon. Yes ni hörde rätt, imorgon är det dags att spela in skivan. Fick besked om det nyss så jag lyssnar på alla låtarna som jag ska vara med på. Är exalterad som in i helvete och längtar tills imorgon!

Annars har jag haft en bra dag idag. Träffade Daniel i stan och åt sushi. Åkte hem och gjorde projekt med Maria ända tills nu, så ska strax hoppa in i duschen och ikväll blir det Jersey Shore!


Jag och Michaela igår




Jag :)


Dagen efter...

Godmorgon!
Blev en riktigt härlig kväll igår med mina brudar. Träffade en massa gamla vänner och lärde känna nytt folk. Jag och Michaela bestämde oss för att strunta i allt och köra gärnet på dansgolvet, villket vi gjorde. Tog en taxi ner till Farsta sen för tågen var jättesena och nu är jag vaken, pigg och glad och ska till kyrkan och sjunga. Bilder frångårdagen kommer ikväll!



Utgång

I watched his wildest dreams come true, not one of them involving you.



I need to smile

Gårdagen slutade inte alls som jag ville så kl 21 när alla andra stod framför spegeln och fixade håret låg jag och sov i min säng. Vaknade kl tio imorse så fick verkligen sova ut. Mamma hade redan kokat kaffe så vi åt mysig frukost med kaffe och lussebullar. Sen har vi städat, lagat mat och handlat för idag ska mamma ha tjejmiddag igen med sina andra tjejkompisar. Själv ska jag plugga och ikväll blir det att ta ett par öl i stan med Mickan och Elin. Hoppas kvällen blir lyckat för det är precis vad jag behöver just nu...


Det känns som vinter

Idag hade jag en perfekt dag. Allt funkade och jag var på topphumör hela dagen! Daniel kom till min skola för att underhålla mig under håltimmen, sen var det pepparkakshusbyggartävling som var stressig men kul. Jag och Maria gjorde det mesta men killarna hjälpte till att limma. Till slut blev husen riktigt fina och vi känner oss som stolta arkitekter!

Hann plugga lite när jag kom hem sen gick jag och Maria på en powerwalk promenad med vovven Tjabo. Det var så mysigt väder och inte alls kallt när man rörde på sig. Vi var ute i ungefär en timme och sen var det dags för middag med mamma. Det blev en massa gott kött och lite vin. Så mysigt jag och min mamma har det!








Myskväll med min flicka!

Kom precis hem från Michaela. Det var så länge sen vi sågs så trots snöstormen tog vi oss ut och gick hem till henne för en enorm kopp kaffe och en massa tjejsnack! Så mysigt att sitta inne med en varm kopp kaffe och titta på tv medan det är världens snöyra ute. Inte så kul att gå hem sen och få all snö i ansiktet dock... Men nu är jag i värmen och sitter i min morgonrock och dricker te (självklart). Hann även fixa naglarna idag, det blev fransk manikyr! Älskar det.

Imorgon har vi pepparkakshusbyggartävling i skolan. Alla treorna tävlar om vem som ska få springa ut första och det här är en av tävlingarna. Bild på huset får ni imorgon ;)


Skolan

Sitter i biblan i skolan och pluggar. Har slutat för dagen eftersom alla andra har nationella prov i matte E som jag ska ha i januari. Riktigt skönt med korta dagar och jag bara älskar biblioteket! Inte bara här i skolan utan alla bibliotek i hela huvudtaget. Tycker det är så mysigt med alla böcker och den tysta stämningen. Sitter alltid här så fort jag får tid över. Sen är bibliotikarien så gullig så brukar prata bort den mesta tiden här med henne.

Det är världens snöstorm ute och eftersom jag frös så mycket igår utrustade jag mig med en massa kläder! Tre par strumpor, strumpbyxor och jeans, två par handskar och halsduk och mössa! Älskar snön, älskar mörkret, hatar kylan!

Måste faktiskt skriva ett tack till Nathalie från min skola som är stammis här på min blogg! Har även min älskade syster Sascha som läser min blogg hela tiden fast än jag bara skriver en massa skit :p Har fått in en massa fina kommentarer och mail från läsare som gillar att läsa min blogg så tack för alla fina kommentarer :)


Träning!

Kom en timme för tidigt till skolan idag, klantigt av mig men fick en massa plugg gjort i alla fall! Hatade SL en massa med Daniel på väg hem till mig då bussen vart inställd... Riktigt skönt att komma in i värmen efter en iskall dag. Vi åt mysig middag och drack te med pepparkakor. Man blir så glad när allt går så bra :)

Idag kom Lanvin kollektionen ut i H&M och jag missade det tyvärr :( Funderade på att åka in till stan men det var alldeles för kallt för det och tågen var försenade. Fanns ett par fina klänningar jag skulle vilja ha men de är ju så himla dyra också! Bättre lycka nästa gång!

Funderar på att skaffa gymkort! Tränar alltid ute när det är sommar och springer som en galning men nu är det är kallt (och extremt halt!!!) lyckas jag aldrig tvinga mig själv ut och springa. Mår bra av träning så ska nog börja gymma på ett gym i närheten av mig. Hoppas tomten kommer med gymkort! Nu ska jag kolla på Desperate Housewives och träna lite framför TVn :)



Mössa

Idag vaknade jag upp och mådde mycket bättre! Skönt med sovmorgon, precis vad jag behövde. Har redan ätit mig mätt på alla mina mediciner som förhoppningsvis kommer hålla mig på fötterna idag. Det snöar och är svinkallt ute så idag åker till och med mössan på som jag avskyr! Det finns så många människor som passar i mössor men jag är absolut inte en av dem. Det kanske beror på mössan?


Måndag

Min helg var helt underbar men tyvärr så är jag sjuk igen! Fick gå hem från skolan idag för att jag inte orkade mer. Vet inte vad jag ska göra för att bli frisk men kan helt enkelt inte missa mer skola. Struntade i att träffa bandet ikväll utan gick och la mig så fort jag kom hem och sov i ett par timmar.

Annars har jag lärt mig spela biljard idag. Var inte så dålig som jag trodde och lyckades till och med vinna över grabbarna med Rozita. Ikväll ska jag fortsätta med att supa ner mig själv med te. Ska även göra pannkakor med jordgubbsgrädde :) sånt man
får äta när man är sjuk.

Har även gått med på att sitta barnvakt åt mina små troll när deras mamma jobbar natt så det ska bli en massa mysiga nätter med mina barn!





Söndag

Kom precis hem från kyrkan och är jätte trött. Riset står och kokar på plattan och kycklingen är i ugnen. Det blev en riktigt mysig kväll igår med en massa god mat och roligt folk. Jag och Daniel ville se Harry Potter filmen men vi hann inte med den kl 9 så funderade på att gå och se den kl 12 men det vart alldeles för sent och ingen av oss orkade. Det blev mys hemma istället med chips och film.

Idag vaknade jag upp i Farsta och åkte till kyrkan. Nu är jag här igen och fixa lunch och ikväll blir det äntligen bio!



Drack en cosmopolitan igår för första gången. Mums!

sen morgon

Vaknade precis efter att ha sovit middag med Daniel i hans lägenhet. Så mysigt som det kan bli. Igår kom han hem till mig och överraskade mig på kvällen. Vi gick och handlade en massa godis (som jag sitter och smaskar på just nu) och tittade på film. Ikväll ska vi ha det minst lika mysigt för vi ska ut på restaurang med hela Daniels familj. Nu ska jag fixa frukost!


Every day I love you more

Det gick inte så bra att bli frisk. Segade hela dagen i soffan med en massa te men inget blev bättre. Missar skolan imorgon igen (ångesten stiger) men måste tyvärr bege mig till apoteket för att köpa ut medicin. Ska bli skönt att gå ut ur huset som just nu känns som ett fängelse. Nu ska jag vila ut mig för på lördag måste jag vara frisk!


Inget kan stoppa mig

Du vill ställa mig mot väggen, men jag står aldrig still.
För jag tror att livet just har börjat, och det blir vad man gör det till.




Idag har jag varit sjuk och tillbringat nästan hela dagen i sängen med Daniel. Vi har sovit, vaknat, pussats och somnat om. Det är nog den bästa medicinen, pussar och sömn. Nu har Daniel åkt till träningen för att slåss lite och få allt fler blåmärken. Jag ska kypa ner i soffan med filt och katt och inte göra ett skit. Imorgon är jag hemma från skolan och ska bli frisk.

I knew it!

Självklart så blir jag sjuk. Både feber, halsfluss och en ordentlig förkylning. Gick till skolan ändå och ingen förstår förutom alla andra som pluggar? Missar man en dag ligger man riktigt efter och är nästan värre än att sitta i skolan ett par timmar med feber. Imorgon har jag prov i 5 timmar utan rast. 8 - 13 sen går jag hem. Usch och fy vad jag hatar att vara sjuk! Har suttit hemma helt själv resten av dagen dessutom... Hoppas jag blir frisk snart för jag har stora planer inför helgen.


Flipp!!!

Gud vilken kväll, är så glad just nu. Kom precis hem och kan äntligen berätta vad det är jag har fifflat med. Har nämligen vart och träffat ett band och sjungit med dem. Fyra helt otroliga killar som spelar härlig musik. De behövde någon som kunde köra eftersom de redan har en sångare men efter dagens träff slutade det med att jag ska vara med på en massa låtar och bland annat sjunga en duett med en av grabbarna. Så kvällen gick mycket bättre än vad jag förväntade mig. Nu håller vi på att bestämma ett datum då vi ska bege oss till studion och spela in själva skivan. Ska bli så underbart!

Men nu är jag helt död och tror faktiskt att jag är på väg att bli sjuk :( så ska bädda ner mig nu och se till att få lite skönhetssömn. Godnatt!

 

Glad tjej!


Fotoshoot!

Kom precis hem efter en fotoshoot med min Michaela! länge sen jag hade såhär roligt. Skrattade tills tårarna rann och magen krampade. Bilderna kommer dock inte upp på bloggen, lite för personliga ;)

Ikväll ska jag titta på fotboll och dricka te med mackor. Är typ rädd för att äta ordentlig mat eftersom jag vart matförgiftad igår. Känns som hela magen är känslig och är redo att kasta ut allt jag stoppar i mig. Men nåt måste man äta så ska gå ner nu och fixa lite käk innan fotbollen.

Imorgon är det en viktig dag för mig. Mer om det imorgon kväll (om jag inte kommer hem allt för sent)...



Sjuk

Fick sitta barnvakt åt tre små monster igår som vägrade sitta still. Kvällen vart lyckad ända tills jag vaknade mitt i natten av att jag är magsjuk. Fick ungefär 4 timmars sömn så nu är jag helt utmattad och seg i hela kroppen. Mår fortfarande illa fast än magen är tom så har spenderat hela förmiddagen framför tvn med min katt. Lär nog fortsätta likadant resten av dagen.



Var ute och fotade lite igår. Länge sen jag höll i kameran känns det som.

Bortglömd


Nightmares

Godmorgon!

Dåliga drömmar förföljer mig så lyckades inte sova ut idag heller. Har varit uppe ett bra tag nu, hunnit städa hela huset med mamma och dukat allt för tjejmiddagen ikväll. Planerna för idag är väldigt suddiga men jag lär sitta barnvakt hela eftermiddagen i alla fall. Ska även förbi hos Michaela och titta på hennes nya tatuering.

Jag har varit lite borta den senaste tiden, inte riktigt mig själv men snart blir allt som vanligt igen. Tiden läker alla sår.

Man ska ta kort på små saker, saker som ingen lägger märke till. Det är då bilden blir speciell.


.

Det finns en fara i att aldrig hitta vägen
Det finns nåt vackert med att vandra den ändå



Idag funkar inget

Jag får ångest i skolan för att jag hatar mina lärare. Jag är avundsjuk på människor som följer deras drömmar och lyckas uppnå dem. Jag tvekar, både på mig själv och andra. Jag är trött. Utmattad. Sömnbrist. Jag saknar alla. Skoltrött. Vill åka utomlands. Lättirriterad. Saknar hans närhet. Hennes kramar. "Du är lite dissig idag" säger Maria. Ja, för idag funkar inget.

Men det är bara idag. Imorgon måste jag må bra igen och le. Le en massa.


Snö

Förstår inte varför alla hatar snön så mycket. Visst, bussarna är lite sena och tågen blir inställda men det är så fint och mysigt! Jag är världens julmänniska men de flesta i min omgivning är tvärtom. Jag passade på att njuta av snön genom att kasta snöbollar, bli helt blöt om håret och äta pepparkakor. Daniel var här och vi såg på tv, åt middag, drack te med pepparkakor och myste bland alla ljusen.










Man är inte tråkig för att man är gammal

Kom precis hem från en av de mysigaste middagarna jag någonsin varit på. Var som sagt på äldreboendet där min dementa mormor bor och det är inte alltid lika kul att vara där men idag skrattade jag tills magmusklerna värkte. Ni kan ju föreställa er ett rum fullt med dementa gamlingar, alla dricker vin och lyssnar på musik. Till och med min mormor satt och viftade med händerna i sin rullstol i form av någon lustig dans. Andra gamlingar sjöng, mimade, dansade eller bara sa en massa konstiga saker.

Vi fick supergod mat med kaffe och tårta efteråt. Jag och mamma kom in precis i tid för det första vi såg var mormor som sträckte sig efter ljusstaken med ett värmeljus i och trodde att det var te. Vi hann stoppa henne precis när ljusstaken var vid läpparna. Hon är rolig hon men ibland blir man lite rädd...

Hann även med en massa plugg idag! Både kemi och projekt är klart och jag känner mig superduktig. Ikväll ska jag vila, läsa bok och äta ost. Puss på er!



Ännu en tråkig bild på mig från igår.

Mammas söndag

Dagen var tillägnad åt mamma. Jag är inte hemma så ofta nu för tiden, speciellt under lovet har jag försökt vara överallt förutom hemma så idag passade jag på att vara med mamsen. Vi fikade i stan och promenerade genom hela Stockholm kändes det som. Skrattade och kramades en massa och åt riktigt god mat! Min mamma är bäst på att laga mat. Vi drack (självklart) en massa te och gosade i soffan.

Imorgon är det skola och jag vill verkligen inte. Mamma räknade ut att det är exakt 30 skoldagar kvar tills jullovet, woho! Imorgon ska vi på middag i mormors äldreboende. Undrar om min absoluta favoritgamling kommer stöta på mig som vanligt...

 


Godnatt

Kom precis ut ur duschen så sitter med världens enormaste handduksturban på huvudet. Hade nog en av de mysigaste dagarna på länge idag. Sov ut ordentligt, träffade min älskling och åt god mat, åkte till Maria och hade Sex and the city-maraton med en massa ljus, snacks och julmust. Vi hann dock bara med 10 avsnitt ikväll, tog oss ungefär tre timmar (om man räknar in allt snack emellanåt) men vi ger oss inte förens vi har sett alla avsnitten! Älskar dessutom Marias hus, hela atmosfären är så mysig med alla små tavlor på väggarna, allt pyssel överallt och alla söta blommor på fönsterbrädorna. Vill också ha ett sånt hus när jag blir stor.

Dessutom har jag en liten plan på gång. Det kan bli en flipp och då lär jag bli en av de lyckligaste tjejerna på jorden och får alla (nästan alla) mina drömmar uppfyllda. Det kan även bli en flopp och då förblir allting som det är nu, men jag har i alla fall prövat. Stay tooned för detaljer ;)





Min lördag

Godmorgon! Sitter i Farsta och dricker varm oboy! Snart blir det även pizza och julmust, kan det bli bättre? Visst kan det! Ska på sex and the city-maraton med min söta Maria ikväll. Vi bestämde oss för att se alla avsnitten (själva serien, inte filmerna) under lovet och nu är det bara två dagar kvar så vi får skynda oss! Ska bli super mysigt.


Party in my couch!

Medan alla beger sig ut till centralen för en galen kväll gräver jag mig djupare ner i soffan med allt fler tekoppar och filtar. Ikväll blir det film och popcorn istället för dans och sprit. Hade en riktigt härlig dag med Maria idag. Vi pratade i tre timmar i sträck och drack gott te.

Nu är det bara två dagar kvar på lovet och jag börjar känna stressen. Vill verkligen inte tillbaka till skolan... Men Maria har rätt, bara en månad kvar tills jullovet och sen är det bara en termin kvar :) Jippie!



En bild på "dagens outfit" (låter så töntigt) men såhär såg jag ut idag! Dock ser jag en aning drogad ut på bilden men det beror endast på att jag är trött, inget annat!

Världens mysigaste katt






Åh va mysig han är! Kan ligga och gosa med honom hela dagen men det har jag inte tid med för strax ska jag till bussen och träffa Maria! Det var ett bra tag sen vi sågs sist så det blir en massa tjejsnack, kramar och skratt. Vi hörs ikväll!



I'm off to my man

Whoa, I never meant to brag
But I got him where I want him now
Whoa, it was never my intention to brag
To steal it all away from you now
But God does it feel so good
Cause I got him where I want him now
And if you could then you know you would
Cause God it just feels so...
It just feels so good


Heldag i stan

Hade en helt otrolig dag idag! Träffade mina älskade flickor på tåget och vi åkte raka vägen till Odenplan för att äta sushi! Vi åt, vilade, åt lite till, vilade lite till och åt ytterligare lite till :) Vart så mätt att jag skippade middagen, fick helt enkelt inte plats något mer i magen. Vi (eller i alla fall jag) shoppade en massa efteråt. Fick med mig en massa fina plagg hem (men även ett tomt kreditkort...). Skulle egentligen gå ut och ta en öl med brudarna ikväll men hade absolut inga krafter så la undan det tills på fredag.



Orkidéer!

Idag var vi på orkidé utställningen i Åkershov! Det var riktigt mysigt och kul eftersom både jag och mamma bara älskar orkidéer! Det fanns en massa söta vykort, ljus, ljusstakar (köpte en tulpanformad hem till Daniel), tavlor och en massa massa blommor. Vi köpte med oss ännu orkidé hem, fast än vi redan har hela huset fullt.

Kvällen spenderade jag med Maria som precis hade kommit hem från London! Vi tittade på bilder, drack engelskt te och åt mintchoklad. Jag fick även ett par skit söta trosor! Tack snälla Maria, jag är så avundsjuk och blev riktigt sugen på att åka till London jag med.

Imorgon blir det mysdag med tjejerna i stan!





Adrenalin

Idag hade jag en riktigt härlig dag med min flicka Michaela! Åkte in till stan och gjorde något väldigt impulsivt från min sida... Var även hos mormor och hälsade på imorse, man blir alltid på så bra humör när man ser henne le. Kvällen lär spenderas i soffan med en massa god mat, film och te. Imorgon ska jag plugga som en galning hela dagen. Ska försöka hinna med allt plugg på en dag så jag slipper tänka på det under lovet.

Du är min sol, mormor


RSS 2.0