Trött tjej

Vilken mysig kväll det blev! Världens godaste middag hemma med mamma, Daniel och moster. Finns inget bättre än mammas sallader så kvällen slutade med att jag satt med hela salladsfatet istället för min egen talrik... Vart så mätt att jag inte ens orkade dricka te och det händer inte ofta. När Daniel åkte hem gick jag till Michaela för att möta upp alla andra som var bakis, bland annat Elin, Noffe, Emma, Jens och Manne. Vi hade det riktigt roligt med, godis, vin och film. Nu ska jag lägga mig och läsa en bok, dricka en massa vatten och vila ut mig så jag har krafter tills imorgon för då är det dags för nya äventyr!

Mums

Glada paret vid middagsbordet


morgon

Vaknade precis upp i en enorm dubbelsäng bredvid en skitsnygg man som låg och höll om mig. Min egen såklart! Igårkväll vart crazy och slutade med toast mitt i natten. Snart måste jag nog väcka min sleeping beauty för att bära oss av till förorten (tumba) igen. Familjemiddag väntar ikväll med alla nära och kära. Dags för kaffekopp nr 2.
Puss på er!


Jag har lov!

Nu har jag lov och har redan en massa mysiga planer! Imorgon kommer moster Olga från Moskva och på kvällen är det fest! Jag och Daniel tänkte klä ut oss till Shrek och Fiona men kom inte ens in på Butterix för kön var typ 200 meter? Så vi ska vara oss själva eftersom vi redan ser ut som Shrek och Fiona. På söndag är det familjemiddag hemma hos oss (där två personer helt klart kommer vara bakis...). Nästa vecka ska jag göra något som jag inte riktigt kan avslöja än här på bloggen men kommer förmodligen göra det nästa vecka ;) Något jag ser riktigt fram emot och har planerat ett tag nu...

Snodde med mig en snygg tjocktröja från killen. Den var för liten för honom men satt helt perfekt på mig. Min nya myströja!



Nightmare

Idag var jag i en mardröm hela dagen. Vi hade som sagt en halloween tävling i skolan och alla treorna fick teman som man skulle klä ut sig till. Självklart var det en klass som fick temat läskiga clowner, någonting jag har varit livrädd för sen jag var liten. Vet inte hur många gånger jag skrek idag i skolan men det var ingen bra dag för mig. Jag hade inte med mig några kläder alls men bestämde mig för att medvärka för skojs skull så sminkade mig som en karaktär från filmen The Strangers som jag personligen avskyr.

Jag var så trött när jag kom hem från skolan så gick och la mig direkt och sov i ungefär tre timmar. Riktigt skönt! Lite bilder från min mardröm:

Tjejerna från BE som läskiga clowner


Sofyan som Jason



Killarna försöker göra The human centipede



Jag :)



Alla som var med från klassen



Maria som Samara från The ring


Godkväll

Idag lärde jag mig stå på händer! Mot en vägg med en tjock matta på väggen men jag tycker fortfarande det gills! Har haft "fobi" för det sen jag var liten och slog i ryggen när jag försökte stå på händer men nu börjar jag lära mig igen. Sofia i min klass som är gymnast har lärt mig så mycket idag! Både volta, stå på händer och försökt lära mig hur man sparkar över benen när man står i brygga. Så roligt! Jag kanske också borde bli gymnast?

Idag hade alla mina klasskamrater fysik B prov och jag slapp! Har som sagt tagit bort kursen och det känns riktigt skönt om jag ska vara ärlig. Imorgon är det en halloween tävling i skolan där alla treor ska klä ut sig. Vår klass fick temat skräckfilmer men jag har varken haft tid eller pengar för att fixa någon slags dräkt så de får helt enkelt klara sig utan mig.

Saknar din lägenhet

 


Godnatt!

Tandläkaren gick super! Var inne hos henne i exakt fem minuter, hon tittade på mina tänder, vi pratade lite och hon sa att allt var perfekt så fick jag gå. Var även hemma hos Michaela en sväng nyss. Elin och Jens var där och vi åt en massa godis så nu känns det som att min mage kommer spricka. Somnade nästan framför tvn med kissen medan jag såg på Desperate Housewives, han är så söt som ligger och gräver med sina små klor för att gosa ner sig djupare i filten. Ska lägga mig nu för att slippa somna i skolan som idag, blir även kaffe istället för te på morgonen! Godnatt alla söta!


Segis

Sitter i datasalen i skolan och fördröjer tiden. Har precis haft världens segaste dag, somnade till och med en liten stund i soffan. Kanske beror detta på att jag drack rött te med honung till frukost istället för min vanliga kaffekopp? Ska till tandläkaren strax så ville vara lite skonsam mot tänderna men jag antar att en kopp mindre än vanligtvis inte gör så stor skillnad...

Som sagt, ska till tandläkare strax och är helt livrädd. Det brukar ju vara småbarn som är rädda för tandläkaren men för mig är det tvärtom. Ju äldre jag blir desto räddare blir jag. Töntigt jag vet. Har världens sötaste tandläkare dessutom så förstår inte varför jag är så rädd. Hon heter Eva och har sitt kontor i en mysig lägenhet på östermalm. Men nu måste jag ner på skoltoan och borsta tänderna!

I Love You


Kvällsrunda

Nu har jag varit duktig. Kom hem från skolan runt 5 och gick ut och sprang direkt. Har inte sprungit på riktigt länge så tänkte springa en kortis men efter ett par kilometer kände jag att jag hade hur mycket krafter som helst kvar så svängde in på min vanliga fyra. Blev sammanlagt 6 - 7 km! Yeah baby! Sitter och dricker ur Daniels träningsflaska, den är jättestor och det står DANNE på den med röd text :) tack för den pluppen!

På lördag kommer min moster hit från Moskva! Det ska bli kul att få träffa henne, det var ett tag sen. Hon röker som ett lok och jag kommer ihåg att jag hade svårt att andas när hon satt nära mig när jag var liten för jag hade sån kraftig astma men nu är vi alla vana. Längtar verkligen!

Nu är det dags för min vanliga dos av Harry Potter :) 4an på tur!


noja

Min mamma har fått en riktig ljusnoja. Under de senaste två veckorna har hon kommit hem med en massa nya ljus, ljusstakar eller både och. Så nu är det ljus i hela huset, på borden, pianot, fönsterbrädorna och till och med i badrummet. Det är faktiskt riktigt mysigt, jag och mamma är veklingen ljus-människor har vi kommit fram till! Nu sitter jag här omringad av alla ljusen i vårt tomma hus. Mamma är på konsert så det är bara jag ikväll.

Själv har jag fått en Harry Potter-noja. Såg trailern för den senaste filmen och fick för mig att se alla från början. Jag har tidigare sett någon av filmerna men kom inte riktigt ihåg något. Snälla pojken laddade ner alla så nu har vi sett de tre första! Riktigt bra (till min stora förvåning).

Nej men nu är tevattnet klart! Ska tvätta av ansiktsmasken och kolla på tv. Puss




Pokerkväll!

Åkte till pojken så fort jag vaknade. Vi drog oss ner till VH efter lite plugg för att fira Daniels pappa som fyller år imorgon. Det vart en riktigt mysig kväll med god mat, poker och en massa gott att dricka. Jag var riktigt dålig på poker i början men efter ett par omgångar lyckades jag komma på andra plats! Daniel vart faktiskt lite stolt.

Åkte hem med mamma från stan. Lena kom över på kvällen för lite vin och tjejsnack. Nu har jag precis kollat klart på Harry Potter (den andra filmen) och funderar på att gå och lägga mig. Vet inte varför men jag är helt slut. Ska upp tidigt till kyrkan imorgon dessutom så måste orka stå upp och sjunga hela morgonen.

Godnatt alla söta!

min flygande katt


Girls night out

Vilken kväll! I onsdags var det alltså dags att fira Michaela. Det var riktigt kul att få träffa alla brudar, vi drog runt till en massa ställen bland annat en irländsk pub som var riktigt härlig! Vi avslutade kvällen i gamla stan med en massa drinkar och dans. Det enda dåliga med kvällen var att det var en onsdag och man kunde inte riktigt släppa loss för man visste att man skulle upp tidigt nästa morgon. Men men, kvällen vart lyckad och det tackar jag er för, mina underbara tjejer!
Tack! <3


whoop whoop!

Nu är alla proven skrivna. Kan nästan inte fatta det själv men nu är det avklarat! Känns helt underbart. Kom precis hem från skolan och sitter och äter gelegrodor. Ikväll ska vi fira Michaela så ska aldeles strax hoppa in i duschen och tvätta håret. Ska bli så skönt att träffa alla brudarna ikväll, det var ett bra tag sen det bara var vi, utan pojkvänner och utan skola. Gick förbi H&M nyss och köpte en fin kjol som jag ska ha ikväll, lägger upp en bild innan jag drar om jag hinner. Dags att hoppa in i duschen!

Daniel kom över med blommor igår. Blir lika glad varje gång.


Sometimes we all need to fall...

...Just to be able to get up again



Sliten tjej

Dagen fortsatte med mer tortyr. Trots men feber och mina enorma ringar under ögonen kämpade jag hela dagen med Kemin. Är faktiskt riktigt stolt över mig själv. Imorgon är det prov (vilket ska bli otroligt skönt) så då kan jag inte plugga mer. One down, two to go!

Nästa vecka kommer bli stressig men ändå skön. Ska ut med brudarna på onsdag, mitt i veckan jag vet men Michaela fyller år och hon måste firas! Efter det är det bara fysikprov kvar så då kan jag fokusera på ett ämne istället för tre iaf. På torsdag är det bartender-kurs i stan vilket ska bli roligt.

Nej men nu ska jag gå och träna lite. Puss på er!


Sol

Idag var det sol och jag och mamma gick på promenad. Vi var ute och gick i säkert en timme och bara pratade och pratade. Man blir så pigg av solen och alla fina höstfärger. Resten av dagen ägnade jag åt kemin och biologin. Kom precis till räknedelen när jag insåg att jag glömde min miniräknare hemma hos Daniel så just nu väntar jag på att pappa ska komma hit och skjutsa mig till Farsta och tillbaka.


Filmen igår var skit bra men somnade nästan i biosalongen. Inte för att filmen var tråkig utan för jag var helt utamttad. Somnade i soffan så fort vi kom hem efter en kopp te med Daniel. Han väckte mig runt 2 och hjälpte mig till sängen där jag sov till kl 11.


Snackade precis med syster i Paris. Kan inte beskriva hur mycket jag saknar henne. Drömde om att vi sågs inatt och vaknade helt tårögd. Nu är det inte länge kvar tills vi ses, saknar dig så mycket min prinsessa!

Lite bilder fårn veckan:



Dinner and a movie

Det snöade idag när jag gick av tåget i farsa. Helt sjukt och riktigt oväntat. Men nu är jag inne i värmen och sitter med min tekopp som vanligt. Vi köpte jätte gott te igår, en massa olika smaker så jag håller på att utforska alla nu. Har en kvar sen har jag smakat alla!

Ikväll blir det myskväll ute i stan med Daniel. Vi ska äta middag på en Italiensk restaurang och se på bio. Sen åker vi hem till mig och sover där.

Kemiböckerna ligger och väntar på mig i soffan, if yo gotta go you gotta go!


Hur hamnade jag här?

Sitter hemma i Farsta igen. Mamma och pappa ska komma och hämta mig med bilen ikväll. Lyx! Mamma har varit på tjejmiddag så de plockar mig på vägen hem. Ska sjunka ner i soffan bredvid min Fifa-nörd till pojkvän och dricka mitt citronte. Godnatt :)


Jag längtar tills lovet

Mitt internet funkar inte eftersom mina smarat föräldrar inte adressändrade när de flyttade isär så mamma har inte fått några räkningar. Vi ringde dit igår och fick reda på det så nu är internet paff. Pappa betalade allt igår i panik och ikväll (om vi ha tur) är internet tillbaka igen. Känns så tomt utan facebook på kvällarna.

Snart är det mössprövning i skolan! Provade min systers mössa när hon tog studenten och jag såg helt förjävlig ut. Men det gör inte så mykcet, pirrar i hela kroppen när man ser mössorna, då förstår man verkligen att nu är det inte länge kvar. Efter det är det matte E prov. Har suttit och pluggat som en galning hela helgen och veckan. Kan inte slappna av efter provet heller för då ska jag sätta mig och plugga kemi. Prov på måndag, och biologiprov på onsdag. Har man valt natur får man helt enkelt skylla sig själv.

Ska sätta mig i soffan och läsa nu. Önska mig lycka till!


Myskväll, igen!

Har fått så mycket gjort idag! Var i kyrkan och sjöng imorse, träffade alla roliga människor och drack kaffe med mamma. Vi handlade på vägen hem och bestämde oss för att baka lite. Vi gjorde en typisk rysk rätt (som alla mina vänner är helt galna i) som heter pilmeni. Det är typ som ravioli men mycket mycket godare. Vi satt i ungefär en timma och fick ihop 150 st! Bakade även en äppelpaj med våra egna äpplen från baksidan. Vi har så många att grannarna kommer över och frågar om de får plocka lite.

 

Handlade även nytt nagellack och lite smink på H&M. Älskar Max Factor så var bara tvungen att prova hans nya foundation. Har faktiskt träffat själva Tomas Lenneryd, en av Max Factors makeup-artister och pratat med honom, riktigt trevlig snubbe han!

 

Nu sitter jag i soffan med mamma och kollar på Animal Planet. Väntar på att min pöjk ska komma över och äta middag, kolla film och sova. Ska gå och tända lite ljus nu.

Puss på er!


Godmorgon

 

Godmorgon alla söta :) Hade en ehlt underbar kväll igår, vi drack te på balkongen under stjärnorna (dock såg man bara ett par och det vart så kallt efter ett tag att vi gick in igen) åt god middag och kramades i soffan. Sitter fortfarande kvar i Daniels lägnehet men ska åka alldeles strax. Älskar att vara här, känner mig nästan mer hemma här i farsta än hemma hos mig. Men men, ibland måste man fast än man inte vill.


I'm crazy and you like it :)

Är hemma i Daniels lägenhet just nu och dansar runt i linne och trosor till en massa musik. Middagen står i ugnen och väntar på en hungrig man. Är alltid på så bra humör när jag är här i farsta. Det var riktigt länge sen vi sågs så det ska bli riktigt mysigt att äta middag och sova här.



Godnatt


Duktig tjej!

Slutade kl halv 12 idag men åkte hem från skolan klockan halv 6. Härligt att få plugget gjort men man känner sig helt utmattad. Satt och pratade ett bra targ med Rozita, det var länge sen vi hade lite girl-talk jag och hon, alltid en massa grabbar runt om vanligtvis. Gick hem under spöregnet, håret blev helt lockigt. När jag kom hem väntade mamma vid middagsbordet. Hon hade lagat god middag och tänt en massa ljus. Vi satt med våra vinglas och pratade ett bra tag jag och hon. Älskar min mamma, hon är underbar.

Nu åker morgonrocken på och jag kryper strax ner framför soffan med min trogna vän Stalin för lite me-time. Sånt som behövs när man pluggar som en galning.


85 dagar kvar

Sen är det bara du, jag och Paris.

Shopping

Hade studiedag idag, så tog verkligen vara på ledigheten! Åkte in till stan för att gå på akvariet med Daniel. Vi hade tänkt göra det på min födelsedag men de har bara öppet till halv fem så hann inte då men idag blev det av. Daniel tyckte det var jätte roligt att skrämma mig varje gång jag lutade mig fram för att kolla lite närmare på djuren. Jag hoppade till och skrek som en galning varje gång. Pinsamt, jag vet.

Vi åt lunch på Subway och shoppade lite i stan. Kände mig elak efter att ha dragit runt Daniel till tusen olika affärer, tvingat honom hålla min kaffe och säga vad han tyckte om varje sak jag satte på mig så efter ett par timmar åkte vi hem till Farsta. Hann plugga lite och sen åt vi supergod middag.

Nu sitter jag hemma i min morgonrock med en varm tekopp i handen och tittar på allting jag köpte idag. Mycket smycken, lite kläder.




Tröjan är inte lika hängig som på bilden men riktigt varm och skön till kalla hösten! Ringarna blev jag helt förälskad i när jag såg dem. Ett riktigt "must-have"!

Liza


Som en stjärna i himlen du lyser ner på mig. Omringad av tusentals andra, men ändå lyckad du skina starkast. Som en av vattendropparna som fyller ett hav är du en del av mig, men ändå lyckas just du göra mig hel. Som den sista pusselbiten som sätter allt på plats och som stjärnan på julgranens topp, lyckas du göra mig till den jag är.

Om du är blomman är jag vattnet – jag finns till för att göra dig hel. Om du är havet är jag fiskarna – jag klarar mig inte utan dig. Om du är himlen är jag solen – jag finns inte utan dig.

Som två klippor stående bredvid varandra genom livet, är vi odelbara. Ty de ska alltid stå sida vid sida tills marken brister under dem.

Jag Älskar Dig / Din Sofie


Min dag

Gårdagen var underbar. En massa dans med mina brudar och en massa goda drinkar. Skrattade som aldrig förr och fast än flera försökte förstöra kvällen för mig så lyckades de inte. Tack till alla mina tjejer som gjorde kvällen bäst :)

 

Gick upp tidigt imorse för att hjälpa mamma städa och laga mat. Sen kom gäster och vi åt god mat och drack gott vin och god champagne. Kvällen slutade med att jag och Maja satt och lekte med gossedjur, myste med katten och sjöng blinka lilla stjärna där. Helt underbar dag, den enda som saknades var min sol.

 

 


RSS 2.0