Stress

Skolan tar verkligen slut på en. Helt otroligt att så många generationer har gått igenom denna tortyr och att alla faktiskt överlevde. Vet inte hur många gånger jag har trott att jag skulle dö i skolan, mitt under lektionen, verkligen ramla ihop och dö. Men nej nej... Min engelska lärare berättade för oss att hon fick en sjukdom på grund av skolan. När hon pluggade i universitetet brände hon ut sin hjärna. Inte helt och hållet men än idag får hon inte överanstränga sig och säger åt oss att ta det lugnt med skolan. Men det går inte. Jag kan inte sitta och se på tv när jag vet att jag har två prov i veckan. Fast än jag har pluggat i flera timmar idag och kan allt. Allt. Jag hatar skolan.


my love

Alla vill ha samma sak. Det spelar ingen roll hur gammal man är, vad man är intresserad av eller vilket liv man lever. Alla strävar efter samma sak. Något ingen kan leva utan. Något författare skriver tusentals böcker om, något som har funnits i århundraden och kommer försvinna tillsammans med jordens undergång. Det finns ingen större än detta och inget vackrare. Det som så många människor letar efter har jag hittat. Jag har den här skatten som vissa aldrig lyckas hitta. Jag har hittat min kärlek.

 


No words are needed


You never need a reason to be beautiful

Jag är en fin människa. En människa som alltid vill vara fin, oberoende av situationen. Vissa säger att jag är utseende fixerad men det är jag absolut inte, jag bryr mig om hur jag ser ut - ja, men det tycker jag alla borde göra. Min syster Sascha som har studerat mode i flera år har alltid varit fin i mina ögon. Det var hon som lärde mig att sminka mig, vilken hylla modetindningarna stod på och mycket mycket mer. Det är även hon som har fått mig att inse att man aldrig behöver ha en anledning till att vara vacker. Det handlar inte om andra som ser en, det handlar om sig själv. Självrespekt helt enkelt.
Jag var en av de tjejerna som alltid hade mjukis och håret i en toffs när jag gick i mellanstadiet. Men idag kan jag verkligen inte förstå mig på människor som går i mjukis till skolan. Visst, jag har mjukis ibland men då är jag antingen ute och springer eller så ligger jag hemma i soffan och tittar på film.
Självklart är det upp till var och en vad ni har på er, men det är så viktigt att känna sig fin. För det är just då man blir så vacker i alla andras ögon. Så ja, jag tänker dra på mig mina klackskor när jag går och handlar och ingen kan få mig att ändra mig.


Syster-dag

Dagens planer var att sitta i solen och plugga biologi hela dagen. Men det blev inte riktigt så. Liza behövde köpa nya skor och hon ville inte åka ensam så jag och Sascha bestämde oss för att rädda hennes dag! Hann plugga ett tag på morgonen sen åkte vi till Kista centrum för lite shopping! Jag har tur med mina generösa systrar som bjöd sin panka syster på allt ;)
Efter lunchen (som var otroligt god) hittade vi inte bara ett par utan två par skor till liza och ett par till Sascha. Själv fick jag en ny bikini av Sascha :D Skit snygg verkligen, gick runt i den hemma för jag ville inte ta av mig den...
När vi gick in i The Body Shop frågade tjejen i kassan mig vart jag hade köpt min klänning för hon tyckte att den var jätte fin! Blir lika glad varje gång när folk frågar!

Min goda lunch!


Älskar den här låten!

 


Walking tall against the rain

Gud vilken härlig känsla! Slutade halv 11 idag i skolan så drog hem till Maria för att plugga i solen. Det blev dock inte så mycket plugg för jag och Tanja skulle träna. Sprang precis 8 km och det känns helt underbart. Mina ben känns som spagetti. Ska sätta mig och plugga nu, ikväll blir det filmkväll med Maria. Hinner inte skriva så mycket nu för tiden, är alltid på språng. Ska försöka skriva oftare!


Minnen, det enda som finns kvar ♥


Never allow someone to be your priority,
when allowing yourself to be their option.
















Day after day

Fick blommor av Daniel igår och blev så himla glad. Sen var vi på bio och såg Robin Hood. Den var inte lika bra som jag hade förväntat mig, men jag skulle inte kalla den dålig. Tråkig bara. Imorgon är det nationella så idag ska jag plugga röven av mig :) Liza fyller även 19 imorgon så då blir det kalas. Har fyra prov och tre inlämningar kvar om jag har räknat rätt. Jobbigt som fan men det enda som får mig att kämpa är att jag vet att snart ligger jag i Italen på stranden och då är allt redan avklarat. Dags att springa till bussen, hörs sen!

Tack för lånet gumman!


1 + 1 = 3

Idag hade jag en riktig plugg dag. Stannade kvar efter skolan för att skriva mitt arbete med Maria, fortsatte plugga hemma till klockan sju med bara ett par små pauser. Blev dock riktigt brun när jag satt i solen och pluggade! Känner mig helt utmattad efter allt plugg, det tar verkligen på en. Har en halv bok kvar att läsa ut tills imorgon. Imorgon ska det bli ännu varmare. Längtar tills jag sitter på balkongen :) Mamma kom precis och pussade på mig. Skönt att vara alla tillsammans, men snart åker alla bort och då är det bara jag och mamma.
Dags att sova, älskar att lägga mig tidigt ibland.


Mums

Idag grillade vi men det gick inte så bra. Så fort pappa gick iväg en stund lyckades vi bränna köttet.


Te amo

Här tillbringade jag hela min morgon :) En av mina favoritplatser på hela jorden faktiskt, så många minnen redan efter så kort tid. Satt här och läste i över en timme medan min älskling sov. Sen gjorde jag något som behövdes göra för lääänge sen; jag slängde granen. Ja, ni läste rätt, julgranen! Jag och Daniel visste inte vad vi skulle göra med vår gran efter julen så vi ställde ut den på balkongen. Där stod den tills nu och idag rök den! Tror inte grannarna under vart så glada när det regnade barr hela morgonen.
Sen blev det frukost på balkongen. Vart så sjukt varmt där uppe, tror det var över 25 grader idag. Dagen fortsatte med promenad till ICA, pastagratäng och morotskaka :) mycket gott idag!
Imorgon blir det grill med familjen!

Balkongen :)


Granen...


Tidig morgon

Igår va roligt! Annika som skulle firas var två timmar sen men vi hade kul ändå ;) Mycket skratt, prat, dans osv :) Var helt slut igår när jag kom hem så la mig direkt. Pallrade mig upp klockan 8 idag ändå, vad gör man inte för dem man älskar? Ska iväg och handla med mami strax sen bär det va till Farsta där en viss person ligger och sover. 

Termometern visar +28 grader ute i solen. Äntligen :) 



A piece of heaven

Nu har jag suttit och pluggat matte i två timmar :) Det kändes bra, kunde mer än vad jag trodde. Ändrade planer för ikväll, gästerna får klara sig utan mig för jag ska iväg och fira Annika med alla andra från Italienska klassen :) Ska bli skit roligt, vi har alltid så kul tillsammans ;) Kameran följer självklart med så don't worry! Ska äta lite nu :)

Bild jag tog imorse på grannens träd


Whatever our souls are made of, yours and mine are the same.

Sov till halv ett idag och det var helt underbart. Är på så sjukt bra humör nu för tiden. Känns som att allt runt omkring mig faller men jag är den enda som fakriskt har kraften att stå kvar. Jag antar att det är sant att man blir starkare efter varje fall. Solen skiner så fint utanför fönstret på alla rosa träd, så funderar på att klä på mig och springa ut och ta en bild medan solen är framme :) Ikväll blir det plugg och gäster!

My love


God morgon :)

Vaknade precis, så skönt att sova ut! Åt världens godaste frukost och nu sitter jag och väntar på att min älskling ska komma hit :) Är på världens bästa humör idag! Ska ner till Sascha och kolla på tv lite. Hörs sen!


Live your life

Sitter och väntar på min sista lektion i skolan :) skulle slutat halv 5 men bir förmodligen tidigare. Känns verkligen som fredag idag, skönt med lång helg! Hadde matte D på morgonen och klarade av nästan alla uppgifter som jag hade ringat in åt Ronny helt själv, kände mig lite stolt faktiskt. Har dock fortfarande en massa att ta igen så det blir dagens planer...

Nu börjar solen äntligen titta fram och hade jag inte varit sjuk (lunginflammation tror jag...) hade jag tränat idag. Får gå ut och fota lite istället :) Bilderna börjar ta slut.

Imorgon kommer Mami hem från London! Saknar henne <3

Bild från hotellrummet i Italien. Vet inte hur många gånger grannarna knackade på den kvällen för att säga åt oss att vara tysta ;)


:)

Nu har jag äntligen pluggat färdigt. Hann även fixa naglarna och kolla på tv lite :) Känner på mig att jag kommer bli sjuk snart... Hostar och fryser, tur att man bara har en lektion imorgon då. Katterna har varit otroligt gosiga idag och hoppat upp på mig varje sekund. De gillar verkligen att lägga sig över böckerna när man sitter och pluggar...

Dagen har varit seg idag, vet inte varför men känner mig helt svag. Kan vara feber, kan vara något annat. Ska krypa ner i soffan med en stor kopp te och slöa framför tvn. Imorgon är det en ny dag, en bra dag. Längtar :) Ibland känns det som att dina andetag är allt jag lever för.

Här kommer även lite bilder på några saker jag köpte i Italien :)



Min fina klänning :)



Ännu en fin klänning



En skit snygg klocka som jag hittade där nere.



Ännu en klocka... höhö



Plånbok som jag även använder som väska ;)



As god parfym!




Fa freddo in svezia...

Trodde verkligen inte att det skull varta så otroligt kallt när jag gick utanför dörren imorse. Det första jag gjorde när jag kom hem var att springa upp för trappan och dra på mig mjukis brallorna över strumpbyxorna. Ja, jag kommer från Ryssland men jag tål inte kylan så bra... Missade inte så mycket i skolan till min stora förvåning, ska dock sätta mig ner och ta igen lite matte strax. Nationella i matte D nästa vecka :(

Här kommer några fler bilder från Italien!
Enjoy



San Marino


Karro :)


Båten i Venedig



Jag och Annika


Baby I'm back (:

Nuu är jag hemma igen efter en underbar resa! Har med mig en massa underbara minnen jag kommer minnas ett bra tag :) Men nu är bloggen igång igen och fler bilder från resan kommer självklart komma upp!

Känner mig helt isolerad från världen efter att varit utan dator i en vecka. Skönt samtidigt, så mycket skit. Imorgon åker mamma till London :) kommer sakna henne massor! Skönt med endast två skoldagar nästa vecka, inte mycket kvar alls till lovet :) Då blir det italien igen!

Ska lägga mig nu, har haft en lång men obeskrivligt underbar dag :) Tack du som gör mina dagar!
Puss




Kaffe kaffe kaffe...



Solig dag i Venedig med Annika och Karro



Karro, Casper, Natalie, jag och Annika i Rimini



Hela gänget :)



Mmmm...


Slösa liite mer :)

Nu är studiebidraget borta. Helt helt borta. Kändes helt underbart att åka in till stan och slösa pengar efter att ha varit sjuk :) Behövdes verkligen! Köpte en massa nödvändiga saker som linnen osv, en söt väska och en heeelt underbar klänning som jag blev kär i direkt :( ledsen gubbe eftersom att det var den som svalde alla mina pengar. Jag har köpt 3 klänningar nyligen... Smart Sofie, smart!

Var i stan i över tre timmar, inte världens bästa väder men fick en massa motion när jag sprang fram och tillbaka mellan affärerna i panik för jag trodde att allt skulle stänga vilken sekund som helst. Hann fika med mamma och min fina syster Liza i stan och nu sitter jag hemma och väntar på att min Daniel ska komma hit :) Sascha och Davis ska laga middag ikväll till hela familjen, spännande!

Förstår mig inte på människor som inte gillar att shoppa. Finns nästan inget bättre.
Fint va? :)


RSS 2.0