You make me better

Nu är äntligen dagen slut.
Känns som att jag har blivit en grottmänniska eftersom att jag inte har gått ut på en dag och suttit hemma i mjukis och gjort absolut ingenting. Te och jamande katter har varit dagens tema men dagens hjödpunkt var helt klart när min familj kom hem och hade köpt med sig laxkorv. Jag vet, fråga inte.

Imorgon ska jag dock till stan, något som verkligen behövs! Måste köpa en massa inför italien resan på söndag, ska även träffa Daniel imorgon så det blir helt klart en bra dag :) Sascha och Davis ska laga middag till hela familjen på kvällen dessutom!

Ska dricka upp mitt te och lägga mig och drömma en massa söta drömmar medan alla super skalalrna av sig där ute :)  


Dags att bli frisk

Nu är jag trött på att vara sjuk :( stannade hemma från skolan idag och började med att sova bort halva dagen. Valborg idag, kul att vara sjuk right? Juuust därför har jag bestämt mig att bli frisk :) Som vanligt funkar det ganska bra, febern sjunker, mår lite bättre :) bara jag inte blir sjuk av att jag är så uttråkad...

Dags för frukost! See ya


Life is too short

Lång och mysig dag. Precis vad jag behövde, ligga i hans famn och titta ut genom fönstret när det regnade och blixtrade. Febern stiger, blir sängen för mig hela dagen imorgon... Min syster var duktig idag, både projketarbete och paddan är klar! I am proud of you. Orkar inte skriva så mycket, vill bara gräva ner mig under täcket och drömma mig bort.
 Livet är för kort, tiden går för fort, tur att man tror på evigheten då.
Godnatt



People need loving the most when they deserve it the least.


Det regnar papper

Vaknade med feber imorse, helt fel dag att vara sjuk. Åkte till skolan och skrev nationella som gick jätte bra faktiskt! Ska gosa ner mig i soffan nu med min stora tekopp och titta på film. Sen kommer min prins och ger mig en magisk kyss så jag blir frisk.


You give me that feeling people try to describe in books.

Idag blev det vintage.
Kom hem med feber och en hemsk förkylning men ett par underbara bilder inspererade mig till att fota. Det bästa som finns. Här har ni resultatet, tack vare min syster Liza, model och insperation, blev bilderna fantastiska. Lägger bara upp ett par idag för det blev väldigt många bra bilder som ni får se senare i bloggen. Enjoy!









If I were in Hell and you were in Heaven, I'd always look up and be proud of you. But, if I were in Heaven and you were in Hell, I'd ask God to send me down, because not even Heaven is good enough without you.


Don't give up

Drömde en massa hemska drömmar inatt och jag visste inte vad som var sant, sen ringde Han och då förstod jag att allt var bra. Provet gick kanon, dock gick resten av dagen inte så bra. Åkte in till Karolinska för att träffa läkaren angående mitt sommarjobb. Fick vänta på honom i över en timme och det slutade med att han kom ner och sa att alla platser var upptagna men att jag kan ju söka nästa år? Jag lyckades vara trevlig och sa till och med "tack för er tid!" när jag helt ärligt tyckte att det var slöseri med tid. Jag visste redan att alla platser var upptagna men det var just därför jag kontaktade honom. Aja tack för att han försökte i allla fall!

 

Åkte till Daniel direkt efter, kände att jag behövde muntras upp. Självklart lyckades han som vanligt och kittlade mig tills jag trodde jag skulle dö av skratt :) Ikväll är det min tur att slappa och Daniel ska laga middag. Världens bästa och omtänksammaste pojkvän jag har!

 

Ska inte deppa. Bättre lycka nästa gång helt enkelt!

 


Good News!

Fick ett mail från läkaren från Karolinska angående sommarjobbet. Han vill ses imorgon och prata vilket är helt underbart eftersom att han inte kommer kunna neka mig jobbet när han väl ser mig ;) haha nej nu ska jag inte vara allt för självsäker men det ska bli jätte roligt att få göra ett intryck på honom och höra vad han har att säga. Ska ställa mig framför garderoben strax och bestämma vad jag ska ha på mig imorgon - måste se bra ut! Har prov i akutsjukvård imorgon också, hoppas det går bra!
Vet inte varför men jag har varit riktigt seg idag. Träningen gick segt men jag känner redan hur kroppen börjar värka. Segade bort hela kvällen med ansiktsmask framför tvn och ska förmodligen lägga mig efetr detta.
I need my beauty sleep, så sov gott allesammans!



There's this place in me,
 Where your fingerprints still rest,
 Your kisses still linger,
 And your whispers softly echo.
 It's the place where a part of you will forever be a part of me.


From now on I'm gonna be healthy.... Oh cake :D

Lilla jag :)



Idag skulle jag börja med min nyttiga vecka, inte för att jag vill gå ner i vikt eller nåt sånt strunt utan för att vara nyttig helt enkelt! Lyckades äta både pizza, donken och en massa glass och godis förra veckan så nu är det dags att kompensera! Åkte hem till Maria efter skolan och det första vi gjorde var att äta chips och muffins. Tyckte det var en ganska bra start faktiskt ;)
Meeeen nu ska vi inte överdriva för vi körde ett rejält träningspass efter! Sprang 4km och körde lite styrka.
Ska hoppa in i duschen nu, lite svårt att skriva när katten biter på mina fingrar :p


Flower Power

Är helt galet lycklig just nu :)



Vilken underbar dag, så härligt att jag kan känna så varje kväll, and it's all because of you.
Daniel var den första försökskaninen som fick pröva ligga på min mirakelkudde och det slutade med att han ville ta med den hem. Vet inte vart den kom ifrån men tro det eller ej - den är heaven on earth. Imorgon är det skola igen... Men nu är det bara 7 dagar kvar tills jag åker iväg till värmen :D

Cause even when I dream of you,
The sweetest dream would never do,
I'd still miss you babe.


Mamma ♥



Jag älskar min mamma. Hon är världens snällaste, finaste och helt enkelt den underbaraste mamman som finns! 


Reaching for the sky

Igår blev en lång dag!



Åkte som sagt in till stan med Sascha och kollade runt lite :) Fick ett par otroligt fina solglasögon av henne! Tusen tack kära syster. Själv köpte hon en jätte fin klänning som vi fick leta efter genom halva stan ;) Sen var det muffins med glass som stog på schemat, blev en cheesecake muffins med vaniljglass! Pappa hämtade upp oss i Tumba med hans sportbil som han har lånat av sin kompis.
Senare mot kvällen tog jag, Sahscha och David oss en promenad mer vovven ner för att hyra en film. Blev Armageddon som var riktigt bra faktiskt!

Tog lite kort också :) fin va?


wroom wroom

Självklart drömde jag om att monster jagade mig hela natten och ville äta upp mig. Jag är väldigt känslig mot filmer och jag visste redan igår kväll när det kom upp en tjej i filmen med ormar istället för hår att hon skulle jaga mig hela natten...

Men nu har jag redan pluggat och fixar mig för starx kommer Sascha och så åker vi in till stan för att äta muffins med glass!! :D Ska bli gott gott gott!


Forward

Jag vart väldigt rastlös efter att jag vattnade alla blommorna, ställde in disken, satt och kollade runt på Facebook och städade till och med lite så jag bestämde mig för att krypa ner bredvid min pojke! Somnade direkt vid hans sida och vaknade minst lika trött som han. Vi segade bort dagen framför tvn och köpte pizza mot kvällen. Muums!

Vi såg även Clash of the titans i 3D! Den var bra och jag lyckades hålla mig vaken fast än jag var trött. Papi hämtade mig i Älvsjö och vi snackade en massa i bilen. Snart är det dags att sälja huset, tråkigt men bra med pengar. Har i princip alla mina minnen i det där huset, många bra, många dåliga. Ibland är man så fast i det förflutna att man glömmer gå framåt helt enkelt. Kanske blir bra med en förändring.

Nu ropar mirakelkudden. Tycker faktiskt lite synd om er alla som har vanliga kuddar :(
Sleep tight!


I keep myself empty just for you to fill <3

Hade bara en lektion idag sen slutade vi. Önskar det var såhär varje fredag! Åkte hem till min älskling direkt så sitter här nu och försöker vara tyst medan han sover. Tror vi drar in till stan ikväll och ser på bio :) ska bli mysigt!

Tycker mitt strejkande har fungerat helt perfekt idag! Solen skiner och alla är glada! Det luktar verkligen vår ute och det är helt underbart bortset från att det kommer att börja blomma snart och pollen kommer döda mig. Menmen det är sånt man får ta en gång om året!
Hm, vad ska jag göra här helt ensam i min pokjväns lägenhet i tre timmar till...?


sweet dreams

Ännu en sån dag som man bara vill rama in i en guldram och spika fast i taket över sängen



Har träningsvärk i varenda muskel under midjan och det känns underbart! Kan varken sitta eller gå men jag älskar verkligen träningvärk, gör mig stolt över att jag har tränat så hårt. Till och med Marias pappa tyckte jag var bra och då är man riktigt jävla bäst ;) haha

Har bestämt mig för att strejka mot vädret och ha på mig min nya sommarklänning imorgon. Hoppas alla där uppe tycker synd om mig då och sätter på lite sol för min skull :)

Nu är det dags att falla ner på mirakelkudden (som btw fortfarande funkar lika bra) och drömma mig bort bland molnen :)
sweet dreams!


;PPppPppP

~*~
Spinningen gick super! Helt underbar tjej som höll i den så man blev så pepp på att kämpa lite hårdare. Har dock extremt ont i rumpan nu men det betyder bara att träningen blev lyckad ;) Tog en dusch och drog till Tanja direkt. Åt tårta till middag, helt underbart! Är inte så trött faktiskt så ska nog sega lite framför tvn, Tila Tequila på mtv, som jag redan har sett tre gånger men jag får helt enkelt aldrig nog av henne...

Är helt besatt av de nya ;PpPPpPP skämten på facebook, jag och Maria skrattade hela dagen åt dem. Inte alla som fattar men vissa är helt klockrena! Så min humor:

Skogsturken ringer: vem vare som kasta?! "vet inte", så vet man ;PppPppP


Allt fixar sig



Sa inte jag att det skulle snöa? Oh jag hoppades på att jag skulle ha fel, men men... Fick mvg och vg+ på min svenska redovisning och uppsats! Är skit nöjd faktiskt, gick bättre än jag trodde. Fick sluta klockan 13.50 idag istället för 16.20 dessutom och det var helt underbart! (:

Ska skriva mitt CV nu som måste bli helt sjukt bra om jag ska få jobbet på huddinge sjukhus! Håll tummarna. Sen är det spinning med Maria som gäller. Kommer bli roligt men äckligt jobbigt :( Träna the booty innan sommaren ;) inte för att det behövs men det kan inte skada. Sen bär det nog av till Tanja för att äta lite tårta! Gott gott

Som sagt, back to work!


beautiful nightmare

  

Nu är jag hemma i stugan igen. Hann faktiskt med otroligt mycket idag! Älskar känslan när man lägger sig och vet att man har uppnåt sina mål under dagen. Pappa kom hem igår så han kom förbi ikväll, det var roligt att se honom. Känns som att det var hundra år sedan. Fick ett jätte fint mobilsmycke av honom dessutom!

Ska sjunka ner i min mirakelkudde strax och somna in. Sov så djupt inatt att jag inte förstod vart jag var när jag vaknade. Imorgon ska bli en bra dag, jag känner det på mig. Och grattis till min älskade Tanja som fyller 20 idag!



Ibland är man verkligen tacksam över de människor man har omkring sig. Iblant är man tacksam i onödan när det visar sig att människorna bara är tomma rutor. Jag tål inte ytliga människor och då menar jag inte människor som går efter utsidan utan de som bara bryr sig ytligt. Människor som man kan prata med men det visar sig att allt man säger flyger in i ena örat och ut ur andra. Jag kan hantera sådana människor, jag är tillräckligt stark för att gå där ifrån men vissa är inte det. Just de får ta smällar de inte förtjänar. Tänk nästa gång, på någon annan än dig för en gångs skull.


Capture the moment

Sitter hemma hos Daniel och skriver labrapport om harmonisk svängning. Han ligger och sover efter att ha jobbat natt men jag ska nog gå och väcka honom strax. Jag älskar att vara här, känns som att jag är i en helt annan värld trots att jag är 45 min hemifrån med tåg.

 

Fick höra från en klasskampar att det kommer snöa imorgon... Vet inte vad jag ska tro på längre när alla säger olika, vart är växthuseffekten? Jag vill ha värme!

 

Gammal bild som en kompis har redigerat. Brukar nästan aldrig redigera mina bilder men den här blev faktist riktigt häftig :)


I should never think

Vilken roligt dag!
Det finns nog inget värre (klart det gör) än att gå till skolan när Daniel fortfarande sover kvar i min säng, men så söt som han är mötte han upp mig i skolan när jag hade slutat så drog vi och Karro in till stan! Där fick jag äntligen min efterlängtade klänning av Daniel vilket var jätte gulligt av honom :)!

Kvällen fortsatte lika bra! Lagade en extremt god paj till middag som blev mycket bättre än jag hade hoppats fastiskt. Önskar bara jag hade tagit kort för den blev inte bara god utan fin också ;) Efter en god middag, fotmassage och en massa pussar och kramar var det dags för mig att åka hem. Alltid lika tråkigt.

Igår upptäckte jag dessutom ett underverk! Mamma la fram en kudde till mig som var stor och mjuk men jag var så otroligt trött när jag la mig så det var inte förens när jag vaknade av att jag drömde om att jag sov på ett moln som jag märkte hur underbar kudden var! Helt mjuk och stor och puffig... Haha ja, jag är lite knasig!

Good news! Har ett sommarjobb på g i huddinge sjukhus - akutavdelning... Önska mig lycka till!


Tack älskling för min fina klänning :) ♥


I ♥ shopping

Tidig morgon i kyrkan, sen åkte jag in till stan för att handla lite (igen)! Köpte present till min underbara Tanja som fyller år den 20de! Dessa shorts följde även med mig hem och ett par lösögonfransar som jag inte har någon alls aning om hur man sätter fast. Försökte men jag såg bara läskig ut så får helt enkelt nöja mig med mina naturligt långa ögonfransar ;)

Hittade två helt underbara klänningar inne på bikbok när jag handlade shortsen men då var plånboken redan tom... Men hjärtat övertalade mig att lägga undan dem så jag får dem imorgon som present efter skolan :D He sure knows how to make his girl happy!

På tal om det så kommer han till mig ikväll och ska sova här! Ska bli så otroligt mysigt, känns som det var hundra år sen vi sågs fast än det var förra veckan. Saknaden är stor! Men nu är det lite kvar, ska hoppa in i duschen och göra mig fin!

Ha det bra (:



Oh yes! Slösa mera!


Feeling so good, looking so bad ;)

Dagens låt!



Är på världens topp-humör! Vet inte ens varför (eller jo hihi men det är hemligt)! Funderar på att åka till Daniel och överraska honom med middag när han kommer hem men han hotar med att inte släppa hem mig om jag kommer... Sounds like a nice threat to me ;)


Told ya!

Italien - 05



Idag mår jag kanon! Fortfarande lite förkyld dock men det stör mig inte alls. Så idag blir det att ta igen allt jag har missat! Ska plugga lite matte (D?!) förmodligen åka in till centrum och köpa lite grejer, ansiktsmask, hårinpackning blah blah :)

Juste, min pappa åkte till Ryssland med några polare men nu kommer han inte hem på grund av den där jävla vulkanen :( så nu åker de tåg till Finnland och ska kryssa därifrån till Sverige... Saknar papi men han har nog kul med sina kompisar ;)

Time to go! <3


I miss u

Kvällen har varit väldigt seg. Har legat framför tvn, läst bok, druckit en massa te och helt enkelt försökt krya på mig! Sascha och David kom över senare och vi snackade en massa. Jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon så jag slipper ligga hemma hela helgen... Just därför har jag bestämt att jag ska bli frisk imorgon! Det funkar bara man vill eller hur är det man säger? :p

Tog lite bilder på kissarna idag, hade inget att göra, som sagt, så lite amatörbilder :) Mest bilder på Audrey eftersom att hon bara älskar min kamera och blir så sjukt bra på bild! Kan detta bero på att hon är en tjej...?



Sleeping Beauty



Jag bara älskar deras tassar...



Audrey sover...



Strike a pose?



Gosigt



Zzz Zzz...



De är så fina! <3


If I lay here, if I just lay here, would you lie with me and just forget the world?



Huvudet dunkade hela tiden under kemi provet. Men det gick bra ändå. 30 frågor dock som man var tvungen att svar på under en och en halv timme. Snacka om tidspress. Det spöregnade när jag gick hem efter provet. Jag älskar regn så det kändes skönt.
Jag drömde om mormor inatt så jag bestämde mig för att hälsa på henne. Tror inte hon kände igen mig först eftersom att hon tittade på mig med någon slags rädsla i ögonen. Jag pratade med henne ett tag när hon plötsligt började le. Hon log jätte mycket och jag minns inte sist jag såg henne så glad. Tårarna började falla från ögonen och jag höll henne hårt i handen. Sen försvann leendet och hon somnade såklart. En annan tant satt på andra sidan bordet och tittade på oss när det kom fram ännu en gammal kvinna och de började prata:

Tant 1: Fy fan vad jag hatar det här stället. Förstår inte vad jag gör här.
Tant 2: Nej jag ska gå och handla nu...
Tant 1: Nej det ska du inte. Vem ska släppa ut dig här ifrån? De håller fast oss som råttor i en bur.
Tant 2: Ja...
Tant 1: Usch! Jag hatar verkligen det här stället. Världens sämta plats på jorden.
Tant 2: Jo...
Tant 1: I hela universum!
Tant 2: Mjo...
Tant 1: Ska varna varenda jävel innan de kommer hit, "spring för livet" ska jag säga.
Tant 2: Ja...
Tant 1: Och har du sett personalen? Det finns ingen personal alls här ju!
(3 av personalerna som sitter tio meter ifrån tanten vänder sig om och skrattar)
Tant 2: Nepp, helt ensamma är vi...
Tant 1: Ja fy fan va hemskt. De tänker bara på sig själva. Gammlingar de existerar inte i deras ögon, har ingen betydelse alls!
Tant 2 går därifrån när jag ställer mig upp för att säga hejdå till mormor. Tant 1 tittar på mig.
Tant 1: Är det din mamma du hälsar på?
Jag: Nej min mormor :)
Tant 1: Tänka sig att det fortfarande finns människor som bryr sig...
Jag: Är det ingen som hälsar på dig då?
Tant 1: Nej... Aldrig...
Jag: Men nu är jag ju här och hälsar på alla, bra va?
Tant 1: Ja! Då blir man glad! Åh älskling, vilken fin ung kvinna du är!
Jag: Tack detsamma! :)
Tant 1: Detsamma? Inte tycker du att jag är ung?
Jag: Jodå! både ung och fin!
Jag pussar mormor på pannan och tar min väska för att gå.
Jag: Ha det bra då, så ses vi snart igen!
Tant 1: Åh ja! Tack detsamma!

Tanten sken som solen och när jag gick där ifrån hörde jag henne säga
"det är inte så dåligt här trots allt..."

När jag kom ut från äldreboendet sken solen och det hade slutat regna. Allt kändes lite varmare, lite finare och helt enklt lite bättre.


Dream like you're going to live forever, live like you're going to die tonight.



Efter alla klagomål är det väl dags att vara lite positiv :) Nu behöver jag inte plugga mer utan helt enkelt hoppas på att allt jag har lärt mig sitter kvar i skallen tills imorgon. Ska även till Tom Tits Experiment imorgon med klassen på nån undersökning (om jag orkar det) annars åker jag hem direkt efter provet. Måste bli bättre tills på söndag...

Jag vill bara att du ska veta en sak. Jag saknar dig faktiskt. Fast än jag försöker stå emot min stolthet och säga som dig att "jag inte behöver dig" men jag tror jag gör det. Du gör ett misstag när du väljer att lita på andra istället för mig för du känner mig bättre än så. Jag hugger inte folk i ryggen och speciellt inte mina vänner. Du kanske inte vill ge vår relation en till chans men jag vill det. För den lilla delen som du tog upp av mitt hjärta står nu tom. Du sa åt mig att ta vara på det jag har och det är precis det jag gör. Ja, jag klarar mig utan dig men jag vill inte det. Jag klarar mig bättre med dig.


Dags att klaga lite?



Skoldagen var kaos.
Sov dåligt men pallrade mig till skolan ändå, fick två italienare att ta hand om som faktist var ganska roliga. Lärde dock känna fler italienare under Italienska lektionen som var hur gulliga som helst! Vi körde lite blandat Italiensk-Engelska och till min stora förvåning förstod de allting jag sa ;)
     Vi åt lunch tillsammans och efter fikat kände jag hur febern bultade i huvudet så funderade på att smita iväg till studiepass men läraren tvingade mig vara kvar och titta på när italienarna körde femkamp. Roligt.
     Lyckades smita iväg senare och kom till kemi-studiepasset när det var 5 min kvar. Tog fram böckerna med alla svåra tal jag inte förstod för att fråga läraren, när han säger att det inte ens kommer på provet... Gaaah?!
     Åkte till tumba för att hämta lilla kissemissen som kastrerades idag. Stackarn grät i buren hela vägen hem medan tusen ungar kom fram och frågade vad han heter. Armarna skakar fortfarande efter att jag bärde den tunga buren hem... Och nej jag är inte klen, katten är tjock...
     Nu är jag äntligen hemma och ska plugga lite mer... Tråkigt liv va? Höhö


Längtan efter att få komma bort

Snart snart snart...



Nu är det bara 18 dagar kvar tills jag drar till Italien. Ska bli så sjukt underbart att komma bort från allt och (nästan) alla ett tag. Eftersom att det är en skolresa med min språkvalsgrupp kommer skolan dock förfölja mig hela vägen till Venedig där jag ska skriva mitt engelska nationella... Men tror inte det förstör resan med tanke på alla roliga människor som åker med, förhoppningsvis det underbara vädret, friheten och allt roligt vi kommer hitta på!

Ska även till Italien igen på sommarlovet med min favorit :)

Eftersom att min syster Lizas 18-års present förra (en resa till England) aldrig blev av bestämde jag och mamma oss idag att vi åker alla tre på sommaren. Det ska bli helt underbart, lite girltime :)

Längtar!


smile and shine


Gammal bild...



Skolan gick bra idag, fick otroligt mycket gjort. Träffade mamma i centrum på vägen hem för att handla. Det kommer utbytesstudenter till vår skola imorgon och jag och Daniel (från min klass) ska få fyra stycken att "ta hand om"... Vi var även tvungna att köpa fika åt dem så hoppas de gillar citronmuffins!

Satte mig och började plugga kemi så fort jag kom hem. 53 uppgifter av 70 hann jag göra och det var inga enkla uppgifter utan jobbiga med en massa a b c d e frågor på nästan varje uppgift. Blä!

Jag kände mig hängig hela dagen och hade otroligt ont i huvudet. Skyllde på att jag inte hade ätit någonting på hela dagen men insåg att jag hade feber. Ingen låg feber heller utan jobbig feber som stiger så nu sitter jag här och svettas. De jobbigaste är att jag inte kan säga nåt till mamma för hon kommer tvinga mig stanna hemma imorgon och det går inte, sista dagen innan provet... Så på med leendet helt enkelt och håll tummarna att ingen av mina kära familjemedlemmar läser min blogg ikväll.

Tog mig en enorm kopp blåbärste med bär och citron i.
Mums.


Sommar <3

~*~




Finns verkligen inget bättre än att vakna av att fåglarna sjunger och man får solen i ögonen. Äntligen är sommaren på väg! Sovmorgon idag, så sov ut ordentligt! Vaknade runt 8 ändå så passade på att göra mig extra fin ;) You never need a reason to be beautiful, right? 
Sökte en massa sommarjobb igår, insåg att jag kommer vara ensam en stor del av sommaren så varför inte tjäna lite cash?

Märker verkligen att det börjar visa sig att jag tränr så hårt, gömda muskler börjar titta fram, benen värker av träningsvärk, jag orkar mer och mår helt enkelt bättre :)

~*~


Run for your life



Kom precis hem efter att ha sprungit 4 km banan. Det var så underbart att springa i solen! Jobbigt att springa vid vägen när alla bilar tutar och killar som säger "work that ass" när man springer förbi men det är sånt man får leva med helt enkelt *höhö*
Uppförsbacken dödade mig dock, Maria du vet vilken... Men nu är jag äntligen hemma och ska plugga kemi.

Good luck till Liza som är på jobbintervju idag på ett hemligt ställe...


love comes again


Nu har mitt hjärta åkt hem och då blir det tomt. Vi köpte godis och det var gottttt!! Fast än jag är 17 (snart 18) lyckas mamma fortfarande gömma godiset från mig så att jag inte hittar det. Pinsamt... Är helt slut efter att ha pluggat kemi med mina sista krafter så ska krypa ner strax och läsa min bok. Eftersom att jag läste ut min förra (Breaking Dawn - jag vet att jag är en nörd men jag var tvungen) så håller jag på att läsa klart en bok som jag började på förra sommaren men skolan tog över och den fick ligga kvar i hyllan halvläst. En rysk bok om monster, typ. Grawr.



There's still a little bit of your taste in my mouth
There's still a little bit of you laced with my doubt
It's still a little harder to say what's going on

There's still a little bit of your ghost, your weakness
There's still a little bit of your face, I haven't kissed
You step a little closer each day
So close that I can't see what's going on


ZZzzz...



Väldigt svårt att fokusera i skolan när jag vet att min älskling ligger hemma i min säng och sover. Dock flög dagen förbi väldigt fort och där låg jag bredvid honom och tittade ut genom fönstret. Fint väder så vi passade på att gå ut och springa en sväng :) Jag tror att min mamma är den enda mamman i hela världen som faktist är missnöjd med att jag tränar. Men trots detta ska jag springa Run For Water den 18/4 dvs nu på söndag :)

Men nu ska jag gå och laga mat åt min tjockis :)


Kappahl Vintage Stories :)



Underbar dag :)
Var fortfarande helt överglad när jag vaknade imorse från igår, dessutom sjöng fåglarna när jag satte mig i taxin på väg in till stan. Hann med mycket idag faktist; kyrkan, hälsade på Fader Matias på kyrkogården, åt lunch med Mami och Liza i stan och lyckades till och med gå på en liten shopping runda ;)

Kappahl har precis kommit ut med sin nya kollektion Vintage Stories som är helt otrolig. Både jag och mamma blev helt galna i en av klänningarna som lyckligtvis hänger i min garderob just nu. Har shoppat mycket den här veckan, konstigt att blånboken fortfarande är full ;)

Den lyckliga vinnaren som fick följa med mig hem!

Ursäkta kvaliteten på bilden men orkade verkligen inte dra fram kameran så blev en internet bild.


If i'm a star he is the sky <3



Idag kändes allt såhär.
Fint. Varmt. Vackert.
Jag älskar dig


Igår :)



Jag och Mickan redo att gå



Empa och Emma sötisar



Födelsedagsbarnet med sin prins (Lovisa och Jocke)



Kvällens outfit :)



Mina favoriter! (Maria och Kenny)



Jag och Mickan



Hanna och Mari



The dudes (Tobbe och Dennis)



Alex och Mickan



Glada Lovisa med sin kära bror


I gotta feeling...



Som tidigare sagt så ska Lovisa firas idag! Glitter och Glamour fest ;)
Ska bli riktigt roligt. Dags att fixa sig.


Just love



Kunde inte somna igår kväll så låg kvar i sängen ett bra tag. Läste ut min bok, varvade alla spel på mobilen och lyckades till och med planera hela min dag i varenda mista detalj. När jag väl somnade drömde jag en massa äckliga saker som vanligt. Jag drömmer varje natt och den senaste tiden har det bara varit en massa obehagliga drömmar. Vet inte varför.

Vaknade av att katterna krafsade på dörren så gick upp och släppte in dem. De gillar mitt rum, speciellt när jag är där så de kan störa min sömn. De lyckades ännu en gång och jag gick upp för att borsta tänderna och insåg att jag var helt ensam henne. Konstigt. Vart är alla?

Tog fram min enorma tekopp som jag har fått av mami och kokade upp blåbärste. Snackade med syrran nyss som sa att snart är det dags att spela in. Äntligen äntligen äntligen. Min låt. Jag som sjunger. David spelar.


Dagens köp


Dagen blev helt klart lyckad! Kändes roligt att få träffa tjejerna och snacka om tjejsaker. Handlade lite kläder också. Hittade mycket idag och vart skit nöjd! Köpte även en present till Lovisa som har fyllt 18 och det ska minsan firas imorgon! Så mycket slöseri idag, det gillar vi!

Ska nog ta det lugnt ikväll i soffan med min bok i famnen. Känns som att det behövs. Funderar på att krypa in i mjukiskläderna och ta mig en kopp te. Jag älskar te.


mjau


<3



Vilken underbar dag.


blod är tjockare än vatten



Kommer ihåg när jag tog den här bilden :) Vi hade så himla roligt den kvällen och inga bekymmer i världen tyngde ner på våra axlar.

Vaknade imorse kl 9 av att fåglarna sjöng och var hur pigg som helst. Synd att ingen av mina kära kompisar är vakna än och vill åka in till stan med mig. Det händer så ofta att jag är inne i stan men plånboken är helt tom men nu när den är proppfull för en gångs skull sitter jag hemma framför datorn... Får väl kolla runt lite i Farsta Centrum ikväll när jag väl är där. 

Hoppar in i duschen och gör mig lite fin :) 


It's like I'm in a race but I already won first place

Snart bär det av till vh för att åka motorcykel med Danieeel <3


Jag behöver dig mer än vad jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket.



Dagen började med att älsklingen väckte mig. Det första han sa var "det snöar" och när jag tittade ut genom fönstret kände jag att jag bara ville somna om och vakna i Thailand...

Hälsade på mormor och matade henne med påsk kaka :D Tror inte riktigt hon förstår hur mycket vi bryr oss om henne men en droppe hopp lever alltid kvar i mig.

Syrran kom över senare och vi lyckades äta upp (nästan) en hel cheesecake. Vi är bra på sånt :)

Åkte hem till Daniel och drog igång en stor städning. Tro mig, det behövdes! (Clean-freak? Me? No way...)

Och nu har jag precis kommit hem efter att ha varit på middag hos Daniels mamma och ätit jätte god mat! Sitter i min blåa morgonrock och ska strax gå och lägga mig. Det har varit en bra dag. Jag älskar att lägga mig med ett leende på läpparna. Det bästa som finns.


Jag är äntligen lycklig. Ta inte det ifrån mig bara för att du är olycklig.

Burn.



Jag vet hur du känner för jag har varit där.
 Jag vet hur ont det gör. Jag vet hur rastlös man blir och går med på allt, bara man slutar tänka. Jag vet hur ensamt det blir. Jag vet hur långa dagarna känns. Jag vet hur svart allting är. Jag vet hur allt man sväljer kommer upp igen. Jag vet hur man försöker springa bort smärtan. Jag vet hur man straffar sig själv. Jag vet hur man tror att ingen förstår. Jag vet hur man hatar alla blickar och kommentarer man får. Jag vet hur man hatar men samtidigt älskar. Jag vet hur allt runt omkring påminner om fel saker. Jag vet hur man hoppas men vet att det bara är en dröm. Jag vet hur man inte kan sova. Jag vet hur man vaknar av att man skriker när man väl lyckas somna. Jag vet hur man känner skuldkänslor när man möter sin mors blick och ser hennes sorg för att hon vet att du lider. Jag vet hur trött man blir. Jag vet hur allt annat försvinner. Jag vet hur det känns att ligga med kinden mot den blöta kudden. Jag vet hur man lär sig att le. Jag vet hur man krossar alla gränser i ett försök att rädda sig själv.
Jag vet hur det känns för jag har varit där.


Underbar kväll!

Trots att jag var trött och seg blev kvällen lyckad! Mycket mat, skratt och prat men just nu är sängen det enda jag kan tänka på. Fick ett fint påsk-ägg av Daniel med världens finaste pärlörhängen i :)


Glad påsk!

Hungrig? :)




Kom hem runt 5 igår efter att ha firat påsk hela natten! Det var jätte roligt (och gott!!!). Vaknade dock kl 10 och kunde inte somna om så gick upp och såg att resten av familjen hade samma problem så vi satte oss och åt lite påsk-kaka :) Ikväll kommer det över folk till oss och så blir det partaj! Vi ryssar firar påsk en hel vecka så håll i er :)



Ready to go :)


pirr pirr pirr


MIN vackra syster <3



Med lockar i håret, rakade ben, perfekt manikyr och pedikyr bär det snart av...
Alla som känner mig vet att ikväll smäller det ;)


<3




Vilken underbar dag. Sol, träning, älskling.



let me dream



Jag står i mitten av en blommande äng och ser mig omkring. Det är soligt och jag är barfota i en underbar marinblå klänning. Jag ser några hus längre bort och hör lekande barn. Det är varmt och om jag lyssnar väldigt noga kan jag höra havet brusa långt borta. Medan jag ser mig omkring med undrande ögon ser jag att någon går emot mig från husen. Jag hinner inte se vem det är när en liten flicka springer förbi mig bakifrån och skriker "pappa pappa"! Han lyter upp den lilla blonda tjejen med lockigt hår och pussar hennes mjuka kind. De börjar gå emot mig när jag känner att någon drar mig i kjolen. Jag tittar ner och ser ännu en liten flicka med exakt likadana lockar fast choklad bruna. "Mamma" säger hon och ler mot mot mig medan hon sträcker upp sina armar mot mig. Jag tar henne i min famn och ser henne i ögonen. Hon min hårfärg, min näsa och någon annans ögon som jag känner igen väldigt väl. Det är min dotter.
Fadern till mina barn närmar sig mig med den andra flickan som plötsligt slänger sig runt sin pappas hals och gömmer sig. Mannen ler mot mig och tar min hand. Vi går genom ängen med våra barn i famnen utan att säga ett ord till varandra.


trogna vänner



Skrev precis klart mitt Fysik B prov som gick SKIT. Hela jag såg ut som ett stort frågetecken och väntade på att lärarna skulle skrika "april april" men det kom aldrig. Tack och lov så träffade jag en kompis på bussen när jag satt och torkade tårarna lite spontant.

Jag: Jag har slitit för det här provet hur mycket som helst och allt går skit *snyft snyft*

Han: Sofie, lyssna på mig nu och lyssna noga. Det går bra för alla men det går även dåligt för alla och för att kunna lyckas måste man lära sig att misslyckas. Jag om någon vet hur flitigt du pluggar (eftersom att vi har gått i samma klass i tre år) och jag vet även att om du försäker igen så kommer du att få det betyg du förtjänar. What doesn't kill us makes us stronger right? Och även om du får världens fetaste IG på just detta prov är det bara en pytte liten del av ditt liv. Om jag känner dig rätt så klarar du dig. Det gör du alltid.

Ibland vill man bara tacka Gud för att vissa människor existerar. Det var exakt det jag behövde höra. Tack vännen <3


summer time

Rösta på min fina bikini om ni vill :)

http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=LwVcqf2heYU2XxztWBD6pc0tz3Ac8vUGhqgLLYsnuB#bikiniGallery


never think




Kom hem från stan igår alldeles för sent. Köpte fina kläder iaf och hann umgås med mami! Idag är det sista skoldagen och fysik provet börjar om exakt 4 timmar och 18 min. Jag kom för tidigt till skolan så ska väl sätta mig i någon soffa och plugga strax.

Ska träffa min kära Tanja idag som jag inte har haft ett ordentligt girl-talk med på... vad? 2 veckor? :p känns som evigheter. Min andra halva.

Jag saknar min mormor. Världens bästa mormor. Hon finns men ändå inte.


RSS 2.0