advisoryYou go turn the world around for me, but don't forget.
I can destroy your whole world just thinking the thought.
Watch out.


sofe' goes confessionWhy is it so hard to admit your feelings?
But no one in this world knows me the way you know me
So you'll probobly always have a spell on me....

in search of happinessFly away. To the place where you will find happiness. Spred your wings and fly away.
Fly away to him.

babygirl <3Think like a child and your life will be about happiness. Forgive like a child and you will have all the friends you could ever ask for. Smile like a child and all the boys will fall for you. Have a heart like a child and you will never be lonely. Laugh like a child and don't think about your worries. Cry like a child and you will never be angry. Play like a child and let the world be your toy. Live today, tomorrow will come anyway.

beauty herself!Min sol. Ser ni hur hon skiner?


Många säger att det inte kan hitta ord för att beskriva den man älsar, men när jag tittar den här männikan i ögonen kommer det  bara fram ord efter ord. Vacker, godhjärtad, omtänksam, smart, rolig och framför allt ärlig! Du får mig att stå när jag faller, du får mig att kämpa när jag vill ge upp, du får mig att skratta genom mina tårar... Vad kallar man människor som dig? Ja just det, änglar.

Älskar dig Rozita <3

breaking free

Känns som om hela världen vill att jag ska göra en sak......Men jag vill göra nått helt annat.

ibland får man leka modell (a)

Eftersom att ingen förutom mina 2 trognaste modeller vågar ställa sig framför proffsets kamera, fick jag utsätta mig själv.


Skoltrött som bara den, längtar efter helgen...

Låt kärleken blomma framNya krafter? Ny vilja? Ny start?

emotionsDet handlar om att framföra sina känslor i bilder.
Och att ha bra modeller såklart.

Idag insåg jag nått. Det finns människort som lever för sig själva. Människor som lever för andra och människor som lever för världen. De reser, utbildar sig, utbildar andra, arbetar, räddar liv. Någon upptäcker världen medan någon annan tar hand om dem som inte har den möjligheten, men som så gärna vill... Vissa har redan levt sitt liv och uppnått sina mål. Har familj, villa, husdjur och allt det man alltid har drömt om sen man var liten.

Vissa har allt framför sig. De har redan sina mål, planer och förhoppningar. Men de får inte leva. De får inte upptäcka världen och se sig runt omkring. De har inte möjligheten att resa och upptäcka sin framtid. Varken uppnå sina mål eller utföra sina planer.

I love to live. Don't take it away from me....

regnYou're everything I need and more, it's written all over your face.
Baby I can see your halo, pray it won't fade away...

Du och Jag

Where is the love?


en bland mångaVänner.


De kommer och går men de närmsta står alltid kvar. Vissa vänner sviker, vissa torkar tårar. Vissa ser upp på en, andra kollar snett. Vissa vänner orkar inte bry sig. Andra anstränger sig. Vissa är nära men ändå så långt borta. Andra är långt ifrån, men står en närmast. Vissa kan man lita på, andra önskar man att man kunde. Vissa hälsar, vissa går förbi.

Vissa är vänner. Andra är luft.

tears from heavenIbland känns livet så orättvist.
Ibland orkar man inte.
Ibland vill man inte.

Men man måste.

beautiful liar

bzz bzz
Ibland förstår jag mig inte på killar. Eller ibland... Oftast. Jag blir ofta förvånad av deras stolthet och självkänsla. "Kom igen nu sexy, du kommer ändå inte hitta någon bättre än mig" sa en kille till mig i försök om att få med mig hem. Vad ska man svara? Skrika? Skratta i ansiktet på dem eller smälla till dem? Jag håller mig nog till skrattet.

"Hahahah, tro det du men bli inte förvånad när du ser mig i stan med din bror imorgon". Jerk.

ta vara på tidenIdag var vi i kyrkan och det var min tur att ta mormor hem. Vi var på väg hem från taxin när hon plötsligt frågade mig:
Är det inte jobbigt för dig att gå såhär sakta?

Det var sant, jag gick otroligt sakta för att hålla mormors takt.
Det gör inget, sa jag till mormor. Det är nyttigt att ta det lungt ibland.

Alla stressar. Till jobbet, skolan, dagis. Man ska alltid vara i tid och helst både här och där sammtidigt. Vägen från parkeringen till mitt hus går alltid fort. Antingen har jag bråttom till bussen klockan sju på morgonen, eller så springer jag hem på kvällen så att mamma inte märker att jag har varit ute. Jag har aldrig hunnit lägga märket till hur fint det är just där. Med de höga träden, alla mysiga hus och alla söta barn som leker.


Ta vara på tiden. Stanna upp. Make a photo.

regn i öknenVatten.

Något jag alltid har fotat är vatten. I mina ögon är det så obeskrivligt vackert och mystiskt. Vatten har alltid representerat en helt annan värld för mig och tar upp en stor del av mina album.

I like it.

*klick*VAD ÄR FOTOGRAFI FÖR MIG?

Varje gång någon frågar mig detta blir jag tyst. Inte för att jag inte har något att säga, absolut inte. Tvärtom. Vissa människor skriver böcker, vissa gör filmer, musik, konst, allt för att uttrycka sina känslor. Jag fotar. I varje bild lägger jag ner känslor. Hur jag mår just då jag tar bilden reflekteras otroligt mycket.

När jag var liten fascinerades jag alltid av fotografering. "Att fånga ett moment" brukade jag tänka. Att fånga ett underbart ögonblick och rama in det, hänga det över sängen eller alltid ha med sig det, vart man än går. Att fånga momentet är vad det handlar om.

Att se jordens skönhet genom ett objektiv är för mig som att se jorden från en helt annan vinkel. "Du har ögat för foto" säger många men jag vet inte om jag kan hålla med. Man kan göra allt vackert. En trasig sko kan bli något underbart. Ett minne, en känsla, konst.

Det handlar om att ta vara på livets underbara ögonblick. Det handlar om att fånga momentet.

smile and shineHej alla läsare, tittare och besökare!
 Det här är min nya bildblogg där jag kommer lägga upp mina bilder. Jag är öppen mot kritik och hoppas att insperera någon med mina bilder.

RSS 2.0